Hallo, fijn dat je er bent !


Mijn naam is Justien en ik heet je graag welkom. Ik hoop dat je hier kunt vinden wat je zoekt. Ik stel me alvast even voor. 


Vanuit mijn passie voor theater en interesse voor de mens in al zijn facetten heb ik de opleiding dramatherapie in Nederland in 2016 succesvol afgerond. Mijn studie daagde me uit om aan de hand van een open blik, een hoop creativiteit en nieuwsgierigheid in verbinding te gaan met anderen. Aan de hand van spelsituaties leerde ik te zoeken naar een manier om hetgene wat moeilijk bespreekbaar is, toch bespreekbaar te maken. Ook vandaag de dag gebruik ik dramatherapie nog steeds als basis in mijn therapie, coaching en begeleiding. Voor mij staat duurzaamheid, vertrouwen en transparantie voorop in ieder traject.


Mijn rugzak vulde zich met technieken en methodes om ervaringsgericht te kunnen werken. Vanuit de verschillende ervaringen ben ik assertiviteitstrainer geworden. Binnen deze trainingen aan kinderen en jongeren kwam steeds meer de vraag: 


"Hoe kan ik anderen helpen groeien en ontplooien

vanuit hun eigen kracht en op hun eigen tempo?"


Niet veel later ontwikkelde ik de groeisessies. Deze sessies waren destijds enkel gericht op groepen. Vanuit deze reeks kreeg ik steeds meer vraag naar de mogelijkheden om persoonlijke vragen verder uit te diepen. Daarmee ben ik aan de slag gegaan en ontwikkelde ook individuele trajacten; één-op-één, samen zoeken naar wat jij nodig hebt. 


Hiermee hoop ik voor ieder een passende traject te kunnen aanbieden. Wil je weten wat het beste bij jou past? Ontdek hier mijn aanbod. 

"Ooh ja, ik ben gek op planten en altijd in voor avontuur. In mijn vrije tijd reis ik graag naar de mooiste plekjes op deze wereld en vertoef ik het liefst in de ongerepte natuur.

Onder het genot van een hapje en drankje komt de ware levensgenieter in mij naar boven!